Elektronischesigaret Be

De vaporizer is een gezonde vervanger voor het roken. Het verdampen van wiet, tabak of andere droge kruiden is minder schadelijk dan het verbranden ervan. Dutch-Headshop biedt je een ruime keuze aan desktop vaporizers voor thuis en portable vaporizers voor onderweg. Ontdek de kwaliteiten van een vaporizer en je wilt nooit meer anders! PopulairNaamPrijsRelevantie

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. De Psychedelische TuinNieuwe producten Wietzaadjes Opbergen & Wiet BewarenPrecisie Weegschalen

Deze web site gebruikt cookies om u de finest mogelijke ervaring te bieden. Bijvoorbeeld cookies om uw winkelwagen te bewaren en om te kunnen inloggen op onze web site. Deze cookie zorgt ervoor dat onze web site de Facebook widget kan tonen. In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be! Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.

Schadelijke Stoffen

Een vaporizer is een luxe apparaat dat geschikt is om droge kruiden te verdampen. De vaporizer wordt met name gebruikt voor het verdampen van wiet of tabak. Het is een excellent alternatief voor het roken van een jointje of een sigaret. Verdampen is uiteraard gezonder dan verbranden. De kruiden worden in een vaporizer meestal verhit op een temperatuur van a hundred and eighty°C – 220°C.

Schoonmaken & OnderhoudenNieuwe Producten Headshop HennepNatuurlijke Huidverzorging Hasj (alleen met vape wool) Laat je sigaret en jointje liggen en bestel jouw favoriete vaporizer bij Dutch-Headshop.

Tips Vaporizer Kopen

Direct hulp en adviesBel voor onze klantenservice. Of stuur een e-mail naar [e mail protected] Instagram Een vrolijke kijk achter de schermen! Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Elektrisch roken trefwoorden

ZakelijkZakelijke klanten – Algemene voorwaardenPrivacy PolicyCookie instellingen Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Getagd: