Smok Vape Pen 22 Handleiding

Dat is de verslavende stof die ook in een gewone sigaret zit. Daarnaast kunnen E-sigaretten ook giftige stoffen bevatten die kankerverwekkend kunnen zijn. Ga je door de shisha-pen sneller een echte sigaret roken? Naast de mogelijke gezondheidsrisico’s bootst het gebruik van de shisha-pen of e-sigaret ook het roken van een sigaret na. Je went aan de handeling van het roken en het inhaleren van stoffen via je mond.

Schadelijke Stoffen

Dit kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Des te vaker en langduriger je de shisha-pen of e-sigaret gebruikt, des te groter is de kans op nadelige effecten op je luchtwegen. De shisha-pen kun je kopen mét of zonder nicotine. De E-sigaret bevat nicotine in numerous sterktes.

Als je dit toestaat, klik dan op het kruisje in de boodschap bovenaan de pagina, en druk op F5 om de pagina te verversen. Wil je je reactie laten verwijderen? Stuur een mail met toelichting naar Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via de chat of stuur ons een mail.

Hoewel hier nog geen onderzoek naar is gedaan, bestaat het risico dat de producten de stap naar het roken van echte sigaretten verkleint. We raden het gebruik van zowel de shisha-pen als e-sigaret af onder de 18 jaar. Er is nog onvoldoende bekend over de risico’s.

Wil Je Daarom Een E-sigaret Zonder Nicotine?

Sommige delen van deze web site verschillen per regio. Selecteer de GGD bij jou in de buurt zodat wij jou lokale suggestions en links kunnen tonen. Selecteer de GGD bij jou in de buurt en zie altijd de juiste lokale informatie. Marcel zegt: “Uitstekend! ’s avonds besteld volgende dag geleverd” Gemiddeld een 9.three uit klantbeoordelingen!

Ook is er nog weinig bekend over hoeveel en hoe vaak mensen het gebruiken. Dit kan ook bepalend zijn voor de effecten. Om het reactieformulier te kunnen tonen, moeten we cookies van derden plaatsen (reCAPTCHA).

Getagd: