Vaporizer

Als u begint met dampen dan is het een goede optie om te beginnen met een e-liquid met nicotine. Uw lichaam is nog gewend aan nicotine en heeft tijd nodig om dit af te bouwen.

De meeste mensen verwachten dat deze smaken als echte tabak, dit is echter niet zo. Geen enkele e-liquid smaakt zoals echte tabak, dit betekent niet dat het minder lekker is.

PG is over het algemeen goedkoper dan de andere basisstof VG, dat maakt het vaak aantrekkelijker voor mensen die net zijn begonnen met dampen. De basisvloeistof PG is wat dunner dan de VG, dit is beter voor de levensduur van uw coil. Een nadeel van PG is dat er sommige mensen allergisch voor zijn, deze krijgen bijvoorbeeld irritatie in de keel.

Hoe Onderscheiden Deze Vape Pennen Zich Onderling En Hoe Kies Je Een Vape Pen?

Voor deze mensen is een e-liquid met een hoge VGof 100% VG de oplossing. VG bestaat uit plantaardige oliën, deze basisstof wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. De structuur van de basisstof is wat dikker, dit kan invloed hebben op de duurzaamheid van de coil. Daarom raden wij altijd aan om een coil van 1 Ohm of lager te gebruiken bij een e-liquid met een hoge VG. Lees hier meer over coils en hoge VG gehalte.

Bijvoorbeeld ¾ van 12 mg en ¼ van 6 mg en dan steeds meer 6 mg toevoegen, totdat u op 6 mg zit. Dit proces kunt u herhalen, totdat u op het gewenste nicotinegehalte zit of op 0 mg. Bent u niet zeker met welk nicotinegehalte u moet beginnen, neem dan gerust contactmet ons op. Als u gewend bent aan het dampen kan u ook kijken naar andere smaken, zoals Bij het kiezen van een e-liquid is het ook van belang om te kijken naar het PG en VG gehalte.

Er zijn e-liquids verkrijgbaar met 18 mg, 12 mg, 6 mg, three mg en zero mg. Als u begint met dampen en u een normale roker bent, kunt u het beste beginnen met 12 mg. Bent u een zware roker, dan is eighteen mg beter om mee te starten. Per persoon verschilt hoeveel tijd er nodig is om af te bouwen, dit is een kwestie van proberen. Als u eenmaal gewend bent aan het dampen, kunt u een lager nicotinegehalte aan uw huidige nicotinegehalte toevoegen.

Deze twee vloeistoffen vormen de basis van een e-liquid. Een niet schadelijke stof die is goedgekeurd voor gebruik van de consumenten, deze wordt bijvoorbeeld gebruikt in rookmachines in de theaters.

Getagd: