Smok Vape Pen 22 Kit Kopen Bij Zwoofs?

De All-in-one E-sigaretten

Dampreactie: vervangingsrollen kunnen worden gekocht in een pakket van 3 afzonderlijke rollen naar keuze. Het is gewoon het apparaat dat bij de keuze wordt geleverd. Geplaatst door Vapour2-klant op 29 juli 2018 Ik heb de grote verdampers nooit bijzonder nuttig gevonden omdat ze veel te omvangrijk en veel te ingewikkeld waren (misschien is dat alleen mij!).

Ik rookte roll-ups gedurende 25 jaar en na het proberen van alle smaken van V2 vond ik een 50/50 combine van congres en kers met 0,9% perfect voor mij. Ook zijn eventuele problemen met fouten in het product snel en met vertrouwen opgelost, geen vragen gesteld. Goed gedaan V2, je redt levens en ik dank je dat je me hebt geholpen de mijne te redden Geplaatst door Rob op 27 april 2018 Wacht al een tijdje op een improve naar de serie 3.

De Nieuwe Pro Series 3x Vape Kit Wordt Geleverd Met:

De 3x hoor, wauw; gewoon wow. Je ZAL stoppen met roken met deze vape! Geplaatst door Ian op 20 juli 2018 Ik heb 3x van de serie 3x gekocht omdat ik wilde zorgen dat ik altijd een opgeladen batterij zou hebben tijdens avondjes uit, enz. Ik ben nu 6 maanden vrij van sigaretten en zelfs die moeilijke tijden (eerste van de dag met een kopje koffie) zijn tevreden met deze verdamper.

Het enige dat dit van 5 Stars is dat het wordt geleverd met three verschillende spoelen. Dwingt me om extra zero,9 ohm spoelen te kopen. Om die 5-sterrenrating te bereiken, zou het product me moeten toelaten te kiezen met welke 3 ohm three spoelen het wordt geleverd. Alleen al het kopen van een additional cartridge met three coils geeft me hetzelfde resultaat, 2 coils die ik niet kan gebruiken.

Getagd: /