Intro Vape Pennen

schrijf een recensie 12 beoordelingen Beoordelingen verbergen bekijk reviews Geplaatst door Shirley Ashworth op 24 mei 2020

De langste batterij kan snel worden opgeladen. Drie verwisselbare verstuivers. 0,9 sub-ohm (niet afzonderlijk verkrijgbaar), 1,2 ohm en 1,5 ohm Door de temperatuur of de verstuiver te wijzigen, kunt u de instellingen selecteren die voldoen aan uw persoonlijke voorkeuren en smaak.

Serie 3X-cartridges zijn veelzijdig en maken PG- of VG-gebruik mogelijk. Een keramische verwarmer levert maximale damp en een schone, rijke smaak. De Series 3X e-vloeistofpatroon heeft een ingebouwde verstelbare ring waarmee u meer of minder luchtstroom kunt kiezen.

De All-in-one E-sigaretten

De Series 3X vape pen wordt geleverd met een verscheidenheid aan nieuwe functies voor de ultieme dampervaring. Variabele instellingen, micro-geboorde LED-indicatielampjes en compatibele sub-ohm cartridge-technologie is nog maar het start. Verwisselbare verstuivers in 1,2 ohm en 1,5 ohm Door beweging geactiveerde LED-indicator voor batterijlevensduur

Na 53 jaar roken heb ik oorspronkelijk three Vapour2 PRO Series3 gekocht en ben ik 19 maanden gestopt met roken. Na wat trauma afgelopen december en nieuwjaar ben ik weer gaan roken. Met het menthol rookverbod deze maand besloot ik deze Series 3X te proberen. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben dat ik de instellingen voor luchtstroom en temperatuur kan wijzigen. Ik ben helemaal weg van dit ontwerp en denk dat ik weer op weg ben om te stoppen met flikkers.

De PRO S3X is zowel flexibel als veelzijdig, maar ook zeer gemakkelijk te gebruiken. De PRO S3X is compatibel met bestaande PRO-serie 3 accessoires en cartridges waardoor u een breed scala aan e-cartridgeopties hebt. Vapour2 PRO Series 3X Instructiehandleiding

Onze Favoriete Handzepen Die Mild Zijn Voor Je Handen (Verzorgende Handzeep)

Een beetje prijzig, maar ik denk dat het me op de lange termijn nog steeds een klein fortuin zal besparen. Geplaatst door Jeffrey Young op 30 juli 2019 Ben dol op bijna alles van deze nieuwe pen. Ik ben dol op de nieuwe opties en de vervangbare spoelen. Kan de vape aanpassen met lucht- en vermogensinstellingen.

Getagd: /