Pro 3x Sub Ohm Vape Pen Vaporizer

Welke E-liquid Is Geschikt Voor Dit Product?

De gevorderde vaper kan gebruik maken van de Box MOD e-sigaretten. Deze e-sigaretten komen met een grote batterij en heel wat verschillende functies zoals temperatuur en voltage/wattage. Deze Box MOD e-sigaretten zijn echter wat duurder en zijn verkrijgbaar vanaf 50 euro. E-liquids zijn de vloeistoffen waarmee we de e-sigaret opvullen. Je kan ze ook wel eens tegenkomen onder de naam e-juices.

De Nieuwe Pro Series 3x Vape Kit Wordt Geleverd Met:

In tegenstelling tot de vape-pen zijn bij de all-in-one e-sigaretten de batterij en de e-liquid tank of het reservoir sowieso met elkaar verbonden. Je kan de all-in-one e-sigaret erg makkelijk bijvullen door de bovenzijde van de all-in-one e-sigaret los te draaien en je e-liquid erin te druppelen. In zo’n all-in-one e-sigaret kan je makkelijk 2 ml liquid kwijt. Daarbij gaat de batterij van dit soort e-sigaret erg lang mee. Zo kan je de hele dag lang vapen zonder dat je de batterij van de sigaret moet bijladen.

E-liquids vind je zowel met en zonder nicotine. Dit zorgt ervoor dat vapen zowel voor rokers als niet-rokers geschikt is. Het hoogste nicotinegehalte in een e-liquid is 20mg. Dit soort e-liquid wordt ook wel eens nicotine salt genoemd. Daarnaast zijn er heel wat verschillende soorten smaken wanneer het op e-liquids aankomt.

Net zoals de vape pen worden ze vaak gebruikt door mensen die pas beginnen met vapen. Hij is namelijk erg goedkoop en erg makkelijk om te gebruiken.

Hoe is zo’n Vape Pen eigenlijk opgebouwd? De Vape Pen bestaat uit een reservoir, een mondstuk en een batterij.

E-sigaretten met een pod-systeem hebben vervangbare cartridges. Ook e-sigaretten met een pod-systeem zijn erg makkelijk te gebruiken voor mensen die pas met vapen beginnen. Pod-systemen zijn namelijk erg makkelijk en omdat ze zo klein zijn, zijn ze eveneens erg makkelijk mee te nemen. verschil-vapen-e-sigaret-pod-vape-penHoe een e-sigaret met pod-systeem werkt hangt af van de e-sigaret zelf. Bij sommige pod-systemen moet je enkele keren op een knop drukken terwijl bij andere e-sigaretten je gewoon moet inademen om de e-sigaret te activeren.

De batterij kan opgeladen worden via een USB-kabel. Dit wil zeggen dat het erg makkelijk is om jouw vape pen ook onderweg te gebruiken en je vape pen mee op reis te nemen. Het reservoir is makkelijk los te schroeven van de batterij en wordt gevuld met e-luiqid. Deze e-liquid is in heel wat verschillende smaken verkrijgbaar. Wanneer we naar de all-in-one e-sigaretten kijken zien we dat deze eigenlijk heel erg veel op de Vape Pen lijken.

Getagd: