Smok Smok Vape Pen Nord 19

Een zeer mooi en kwalitatief goede glazen ICE bong met LED verlichting van het merk Boost. Deze bong heeft additional dik glas dat tegen een stootje kan, een bijzonder design en… De Green Pearl Spiral Percolator GG Beaker Bong is een goede kwaliteit bong.

Welke E-liquid Is Geschikt Voor Dit Product?

De Amsterdam bong bevat ice notches voor het gebruik van ijsklontjes in de bong. De Classic Beaker Pink is een klassieke bong van het kwaliteitsmerk Pure Glass. Deze bong is met zijn ice catcher tevens geschikt voor ijsblokjes. Specificaties:• Hoogte: 30,5 cm• Diameter: 44 mm•… Glazen bong van glas met 3 in elkaar overlopende rastakleuren.

Deze prachtige groene bong (wie houdt niet van de kleur groen 😉 ) heeft een spiraal percolator, splash… Over Waterpijp-bong.nl FAQ – Veelgestelde vragen

Informatie over headshops Informatie over vaporizers Informatie over wiet Ga door naar navigatieGa direct naar de inhoud

De waterpijp is iets gebogen voor een fijne rookhouding en bevat een losse chillum. Specificaties:• Hoogte: 33 cm• Diameter: forty mm•…