Vaporizers

Eigenschappen Herstel Geschikt voor hoog VG Geschikt voor Nic Salt Batterij capaciteit Herstel Kunnen we je ergens mee helpen?

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Gratis verzending vanaf 20 euro incl. Bekijk de vertoonde levertijd bij het product voor actuele informatie. begeleiding voor en na de bezorging!

Of kies je er voor een die je kunt vervangen? Door ons grootschalige assortiment heb jij hier zelf de vrijheid in. Kies de Vape Pen e-sigaret die aansluit bij wat je zoekt.

“Een betrouwbare online winkel met scherpe prijzen en een ruim, diep assortiment. Ik kom snel weer terug!!!

  • VapCap HydraVonG XLS De HydraVonG beschikt over een roterend mondstuk wat hem langer maakt dan de normale HydraVonG.
  • G Pen Pro Grenco Science is terug met een gloednieuwe draagbare kruidenvaporizer.
  • De supercompacte G Pen Pro pen-vaporizer…
  • De VapCap bevat geen elektronische onderdelen…

Door middel van een Vape Pen e-sigaret ben je in staat om snel en eenvoudig jouw apparaat in handen te nemen. Deze producten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bestel nog wel even een goede e liquid voor bij het vapen. De producten zijn namelijk nog niet gevuld, je zal ze zelf eerst moeten vullen. Kies je voor een van onze e liquid soorten dan ben je in staat om zelf ook te ontdekken welke smaken er allemaal te vinden zijn.

Zo is de starter equipment ideaal voor alle mensen die een e sigaret zoeken die voor een langere tijd gebruikt kan worden en die je zelf kunt vullen. Voor vragen staan we natuurlijk altijd klaar om je verder te helpen.

Onze Favoriete Handzepen Die Mild Zijn Voor Je Handen (Verzorgende Handzeep)

Als het aankomt op de aanschaf van een Vape Pen e-sigaret zijn er een hoop opties om voor te kiezen. Ga jij voor de Vape Pen e-sigaret met een vaste batterij?

Getagd: