Smok

De All-in-one E-sigaretten

Sorteer opPopulariteitNaamARTIKELNUMMERPrijsNieuwsteVan hoog naar laag sorteren Iolite vaporizer 3 pack prolonged mouthpiece Een vaporizer, ook bekend als een verdamper, is een apparaat dat kruiden verhit zodat de actieve bestanddelen vrijkomen en tot damp worden gereduceerd. De kruiden worden niet verbrand, waardoor er geen rook vrijkomt. Hierdoor is ‘vaporizen’ een alternatief voor roken.

Doorgaans gebruik je een vaporizer voor hashish, tabak of andere kruiden en oliën. Men gebruikt daarom ook regelmatig de termen weed vaporizer, wiet verdamper of dry herb vaporizer. Hoe werkt een vaporizer? Een vaporizer verhit plantenmateriaal tot boven 200°C. Omdat een vaporizer wiet verhit komen op deze temperatuur stoffen zoals tetrahydrocannabinol (THC), cannabidiol (CBD) en cannabinol (CBN) vrij.

Verdampen door hete lucht (convectie) Verdampen op een hete plaat (conductie) De vaporiser is populair onder cannabis gebruikers, omdat verdampen minder schadelijk is dan verbranden.

  • Andere merken voor concentraten zijn Boundless, Dr. Dabber en Puffco.
  • De Linx Hermes 3is een goed voorbeeld van een stijlvol, betaalbaar apparaat voor zowel e-liquids als dunne oliën.
  • Bij VapoShop zijn we met name onder de indruk van de Linx Ares, vooral vanwege het uitermate gemakkelijke consumeren van concentraten.

Vrijgekomen damp kan in de verdamper worden opgevangen in een zak, glazen bol of through een slang of pijp direct inhaleren. Vaporizen gebeurt over het algemeen op twee manieren:

Smok Vape Pen 22

Wij hebben een mooie selectie van de beste vaporizers in ons assortiment. Op deze manier krijg je alleen de werkzame stoffen binnen en niet de schadelijke stoffen.