Korte Review Smok Vape Pen

Let op: dit product kan wegens hygiënische redenen enkel geretourneerd worden onder bepaalde voorwaarden. Lees de Retour voorwaarden Dit product kan om hygiënische redenen enkel geretourneerd worden onder de volgende voorwaarden. Alleen ongebruikte vaporizers kun je retourneren.

Zeker het geld waard. Met klein beetje dabs kun je iets van 20 hijsies nemen.

Ook e-sigaretten en pen vaporizers mogen wij als retour aannemen wanneer er geen e-liquid in heeft gezeten. Je kunt om hygiënische redenen geen e-sigaret retourneren die je al aan je mond hebt gezet. Als het glaswerk schoon en hygiënisch is, kun je jouw bestelling retour zenden. Voor pipetflesjes geldt dat ze enkel ongebruikt kunnen worden aangenomen.

Je mag iedere vaporizer wel inspecteren. Onder inspecteren verstaan we dat je de vaporizer uit de verpakking magazine halen, huge mag houden, opladen en aanzetten. Maar: zonder kruiden of daadwerkelijk aan je mond zetten. Ook wietpijpjes, waterpijpen en aanverwante accessoires geldt dat we alleen ongebruikte producten aannemen als retour.

De All-in-one E-sigaretten

Je mag het product in de hand nemen, maar geen kruiden, wiet of extracten in de wietpijp of waterpijp hebben gedaan. Ook kun je om hygiënische redenen geen bong of wietpijpje retourneren die je al aan je mond hebt gezet. Een grinder mag je inspecteren, maar zonder kruiden of wiet te verkruimelen. Ongebruikte grinders kun je retourneren als hij je niet bevalt.

Daar verstaan we onder dat er geen kruiden, wiet of andere middelen in hebben gezeten. Het mondstuk mag niet in je mond zijn geweest.

Om je product te retourneren zijn gebruikssporen bij glaswerk niet toegestaan. Bekijk je bestelling goed voordat je hasj gaat maken. Producten die al gebruikt zijn om hasj te maken kun je helaas niet retourneren. SKU1870Prijs79BeschikbaarheidDirect leverbaarMerkLinxInhalerenDirectTemperatuurInstelbaarPortable VaporizerJa

Getagd: /