Wat Is Vapen Of Een E

Vape slim, vape gezond, vape Linx. Anderen bekeken ook:

Linx Vapor is een groep liefhebbers die op een zorgvuldige en gezonde manier hun vaporizer producten samenstellen. Het bedrijf was ontevreden over de kwaliteit en gezondheid van verdamp producten, waarna het zelf besloot producten te maken. De visie van het bedrijf was om stijlvolle en betaalbare vaporizers op de markt te brengen waarbij gezondheid en het plezier van klanten centraal staat. Hierin is Linx Vapor absoluut geslaagd.

De All-in-one E-sigaretten

Eenvoudig mee te nemen Tijdens het verdampen heb je keuze uit 4 temperatuurinstellingen.

Hieronder zie je welke kleur bij welke temperatuurstand hoort. Verwarmingstechniek: Oven Based Opwarmtijd: 0-10 seconden

Door drie keer op de knop te drukken schakel je over naar een andere temperatuur. De verschillende kleuren geven de temperatuur van de Linx Hypnos Zero aan.

Hierdoor heb je minder moeite met schoonmaken en blijft je vape pen in topconditie! Enkel geschikt voor concentraten Ook geschikt voor hasj

Harmony Super Lemon Haze Cbd 100mg

Verwisselbare batterij: Ja De Linx Hypnos Zero Vape Pen zet je aan door 5 keer snel achter elkaar op de knop te drukken. Als de Vape Pen aan staat draai je het mondstuk los van de atomizer zodat je de atomizer kunt vullen met het concentraat dat je wil gebruiken. Nadat je het mondstuk weer vast hebt gedraaid op de atomizer kun je starten met verdampen. Dit doe je eenvoudig door de knop ingedrukt te houden tijdens het inhaleren.

Getagd: