Ego Vape Pen Single Pack Ce

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

sterren gebaseerd op three Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking / Afdrukken De gewenste hoeveelheid van “Vapeccino Mate 1 Vape Pen Kit 410mAh” is niet meer beschikbaar Graag krijg ik een e mail als dit product weer op voorraad is. De gewenste hoeveelheid is niet meer beschikbaar

Er gaat gelukkig veel liquid in. Nu hoef ik het niet zo vaak bij te vullen:) Het mondstukje is ook erg fijn en ligt lekker in de mond.

Flinn :21 Ik raad dit apparaat iedereen aan!! Zo een goed ding en de batterij gaat ook nog eens super lang mee.

Harmony Super Lemon Haze Cbd 100mg

Als veel verschillende vapers gekocht om te stoppen met roken, maar deze werkt als enige bij mij. Op goed advies in de Mr-Joy winkel heb Ik deze aangeschaft. Ik gebruik nic salts van EQ en nog steeds geen sigaret aangeraakt. Liselotte :38 Het was tijd voor een nieuwe pod systeem en kwam deze tegen. Het leek me wel geinig om te proberen en ben blij deze keuze gemaakt te hebben.

Getagd: