Vape Pen

Welkom op Mr-Joy .NL E-liquid Merken E-liquid Merken Alle E-liquid Merken

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Vapeccino Mate1 Vape Pen Kit van metaalconstructie is een compacte equipment met ingebouwde 410mAh-batterij. Het is de eerste equipment met GTC, een geavanceerde Nano-tech. GTC verwijst naar Golden Core Tech, dat een sterke anti-oxidatie vertoont en voorkomt dat carbides van e-juice aan de coil hechten. deze pen is compatibel met Mouth to Lung Pod en Direct Lung Pods (niet inbegrepen).

De All-in-one E-sigaretten

Ze hebben verschillende weerstanden en verschillende afmetingen voor luchtinlaat. De batterijkast kan hun weerstand automatisch identificeren. Mate1 is een clever apparaat en beschikt over een intelligente trilfunctie, een slim LED-display en automatisch verwerken. Stijn :16 Echt een high apparaat.

GRATIS verzonden vanaf Zondag voor sixteen:00 besteld Nederlands Deutsch English Mijn account / Registreren

De Nieuwe Pro Series 3x Vape Kit Wordt Geleverd Met:

E-liquids geschikt voor: E-liquids geschikt voor: Alle E-liquids geschikt voor: Batterij/ Opladers Batterij/ Opladers

Harmony Super Lemon Haze Cbd 100mg

Wicks ” Katoen” Wicks ” Katoen” Alle Wicks ” Katoen” Bekijk winkelwagen Bestellen Boven €20,- Gratis verzonden! Zondag voor 16:00 besteld? Zelfde dag in huis voor 4,ninety five€