710 Elite Oil Vaporizer Pen

Welke E-liquid Is Geschikt Voor Dit Product?

Hoe dikker of hoe langer je batterij, hoe meer capaciteit. Dat is de vuistregel. Hoe lang je met de batterij doet vooraleer je moet laden is afhankelijk van de capaciteit van de batterij en de weerstand van je coil. Hoe hoger die weerstand, hoe langer je batterij zal meegaan. Voor coils > 1 ohm is een capaciteit van 600mAh tot 1000mAh voldoende.

Ga je zwaar sub-ohmen, met een geavanceerde vape pen, zorg er dan voor dat je batterij een capaciteit heeft van minimum 2500mAh. De tijd die je batterij nodig heeft om op te laden is ook afhankelijk van zijn capaciteit. Via de USB poort laad moet je rekenen op minimal 2 uur laadtijd per a thousand mAh. Met een degelijke muurstekker halveer je de tijd. Je standaard Vape Pen kan al dan niet uitgerust zijn met onderstaande functies:

Dit is een beveiliging tegen per ongeluk inschakelen. Bijvoorbeeld in je tas of broekzak. Dit wordt ook “lock/unlock safety” genoemd. Door een aantal keer snel op de vuurknop te drukken schakel je de batterij uit, herhaal je dit proces dan activeer je de batterij opnieuw. Beveiliging tegen kortsluiting

Wanneer er een kortsluiting optreedt schakelt de batterij automatisch uit. Pas als de kortsluiting is opgeheven schakelt de batterij weer aan.

Bij de meeste toestellen in deze categorie is het voltage tegenwoordig niet instelbaar. Vaak regel je met het monteren van verschillende types coils hoe en hoeveel je inhaleert.

(vooral handig wanneer in situaties waar je vergeten bent de lock/unlock characteristic te gebruiken). Beveiliging tegen onderspanning Deze “over discharge protection” voorkomt dat de batterij beschadigd raakt door te ver ontladen. Beveiliging tegen overspanning

Onze Favoriete Handzepen Die Mild Zijn Voor Je Handen (Verzorgende Handzeep)

“Short circuit protection” is een belangrijke feature en de ene beveiliging kan kwalitatief een stuk beter zijn dan de andere. Om de verdamper te beschermen tegen doorbranden schakelt de batterij automatisch uit als de knop langer dan een bepaald aantal seconden wordt ingedrukt.

Getagd: /