Atmos Jump Dry Herb Vape Pen

De All-in-one E-sigaretten

De constructie en kwaliteit van coils en tank bepalen voornamelijk de Een échte All-in-one bestaat uit één stuk. Tank en batterij vormen 1 geheel.

(Bij sommige AIO’s kan je het glas los verkrijgen en vervangen). Wanneer je een vape pen koopt waarbij je de tank en batterij kan ontkoppelen heb je deze problemen niet.

Als je kiest voor een MTL of een DL toestel moet dat niet persé betekenen dat je gedoemd bent in die stijl te blijven dampen. Bij de meeste toestellen kan je het mondstuk (driptip) vervangen door een ander model, dat meer aansluit bij je wensen. Bovendien kan je kijken naar de coils die op de markt verkrijgbaar zijn voor je toestel. Het is vaak een kwestie van een andere coil in je toestel te monteren om een andere dampstijl te bekomen. Die verschillende coils moeten dan uiteraard wel beschikbaar zijn voor jou machine.

De Nieuwe Pro Series 3x Vape Kit Wordt Geleverd Met:

De meeste vape pens zijn enkel geschikt om eerder vloeibare liquids te verdampen. Ze zijn compatibel met liquids die een 50/50 PG/VG gehalte hebben. Wil je in je vape pen ook dikkere VG liquids dampen, dan moet je op zoek naar een geavanceerd model. Meestal maken deze geavanceerdere vape pens gebruik van dezelfde tanks die je ziet bij mods of box mods. Indien je toestel uitgerust is met variabel voltage of wattage, kan je de dampproductie zelf controleren of bepalen door het wattage bij te regelen.

Smok Vape Pen 22

Dat heeft zijn voordelen qua gebruiksgemak. Het nadeel is soms dat wanneer er iets aan je toestel schort, je het hele toestel dient te vervangen. Of ook nog, wanneer het glas van je tank breekt, je een heel nieuw toestel moet kopen.

Getagd: