Phenopen Cbd Vape Pen

Dit heeft te maken met de vorm: ze zijn compact en lijken enigszins op een sigaret. Dit heeft te maken met de autonomie: je hoeft ze niet om de paar uur op te laden zoals een mini-e-sigaret. Dit heeft te maken met de eenvoud. Hoe onderscheiden deze Vape Pennen zich onderling en hoe kies je een Vape Pen? Een belangrijk beslissing die je moet nemen wanneer je een vape pen wil kopen, betreft de wijze waarop je wenst te inhaleren.

Welke E-liquid Is Geschikt Voor Dit Product?

Oude Ebbingestraat 75 Over jou (en ons… ) Nicotine is schadelijk voor de gezondheid, het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Om de website van Limbo Liquids te betreden dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Intro Vape Pennen: hoe kiezen en waarin verschillen ze? Vape Pen, All-In-One, Mid-Size elektronische sigaret , eGo Elektronische sigaret, … het zijn allemaal termen die gebruikt worden om numerous varieties elektronische sigaretten te benoemen die voornamelijk één zaak gemeen hebben: hun vorm. Een vape pen is tegenwoordig de meest logische keuze voor de roker die komaf wil maken met zijn slechte gewoontes. Het zijn tubevormige toestellen met een gemiddelde diameter tussen 19 en 22mm (of soms tot 24mm) en een lengte van pakweg 10 tot 20cm.

Meestal zijn het eenvoudige toestellen waar geen of nauwelijks instellingen bij komen kijken. Gewoon op die knop drukken en dampen maar!

Vergelijk producten 0 Door het gebruiken van onze web site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze web site te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Je kan kiezen voor een mond-naar-longen (MTL of mouth-to-lung) stijl of een rechtstreeks-naar-longen (DL of Direct Lung) stijl. Bij MTL dampen ervaar je meer weerstand en is het inhaleren eerder vergelijkbaar met een trek van een gewone sigaret. Vaak gaat deze stijl van dampen ook gepaard met hogere nicotinegehaltes die voor een sterke throat hit moeten zorgen.

Getagd: