Pen Vaporizers

De krachtige verdamper in futuristisch glasontwerp voor uw oliën en wassenDeze futuristische 510 schroefdraadverstuiver is eenvoudig en snel te bevest.. Waterpijp Clearomizer voor e-vloeistof Vape pentoren

De krachtige verdamper voor uw e-vloeistoffenDeze mobiele verdamper met 510 schroefdraad is eenvoudig en snel te bevestigen aan de CANVORY Vape Pen. CBD-bloemen Gelato Punch, ongeveer 4% CBD-gehalte – 10 gramOnze hashish bloemen Gelato Punch met een cannabidiol (CBD) van four% en een t.. SUPER CITROEN HAZE Wax DAB WAX 90%, pure cannabidiol – 10% terpeen Een sterk citrusaroma met dennenondertonen kenmerkt onze Super Lemon Haze DAB WAX… Full spectrum Cannabidiol Hennepzaadolie – 5 % CBD-gehalte, 10 mlOnze volledig spectrum organische hennepzaadolie met 5% CBD wordt voorzichtig gewonne..

Het compacte ontwerp van de Crafty-verdamper wordt aangevuld door de handige bediening met één knopDe fabrieksinstellingen van Crafty zijn vooraf inge.. CBD aromawierook After 8, ongeveer 5% CBD-gehalteOnze CANVORY aroma wierook, variëteit After 8, gemaakt van a hundred% gedroogde hennep bloemen (vrouwelijk)..

De All-in-one E-sigaretten

Discrete Verstuiver voor extracten en concentraten Vape pentoren De krachtige verdamper voor uw oliën en wassenDeze mobiele verstuiver met 510 schroefdraad is eenvoudig en snel te bevestigen aan de CANVORY Vape Pen… Discrete Verstuiver voor kruiden en bloemen Vape pentoren De krachtige verdamper voor uw bloemen en kruidenDeze mobiele verstuiver met 510 schroefdraad is eenvoudig en snel te bevestigen aan de CANVORY Vape P..

De Nieuwe Pro Series 3x Vape Kit Wordt Geleverd Met:

SNELLE DISCREET VERZENDING Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 60 € * We gebruiken de beste beveiligingsfuncties en betalingsmethoden! Van dezelfde categorie

Alle CANVORY-producten voldoen aan de RoHS-voorschriften voor fabrikanten, importeurs en distributeurs van elektrische en elektronische apparatuur. batterij aangedreven

Getagd: