Vape Pen Batterij Verdamper Verstuiver 650 Mah Zwart 510 Schroefdraad

Welke E-liquid Is Geschikt Voor Dit Product?

Zie ook de algemene handleiding. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de batterij op te laden. De batterij mag maximaal 4 uur lang aan de lader liggen. U kunt alle shisha pen vloeistoffen roken (dampen) welke verkrijgbaar zijn op de e-liquid pagina met en zonder nicotine. Clearomizer / Coil vervangen

Mr-joy Is Altijd Opzoek Naar De Beste E-sigaret

Automatische activatie (u hoeft geen knop in te drukken voor een hijs) Rood ledlampje zal oplichten tijdens de hijs Draai de tip van de e pen naar het open slotje en dan de tip stevig aantrekken! Liquid vullen aan de zijkant en minimaal 10 minuten wachten.

Smok Vape Pen 22

Klik nu 5 keer binnen 2 seconden op de knop van de batterij om deze te activeren. Houdt de knop ingedrukt om een hijs te kunnen nemen.

Getagd: / / / /