Lana Del Rey Legt Haar Optreden Stil Omdat Ze Haar Vape Pen Kwijtspeelt

Met deze THC vape pens kan je altijd en overal je nodige dosis medicatie consumeren. 19 beoordelingen voor THC Vape cartridge Lennart Kuusk (geverifieerde eigenaar) Zeer goede kwaliteit en een heerlijk excessive

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Het resulteert in one hundred% zuivere cannabinoïden. Cannabis gaat inmiddels veel verder dan slechts gedroogde toppen. Binnen de commerciële wereld van de wiet, is er echter een nieuwe productietechniek opgedoken.

Deze techniek heet distillatie. Hoogst waarschijnlijk ligt hier ook de toekomst van de commerciële cannabis.

Distillatie is een techniek om hashish extracten te creëren die op moleculair niveau puur zijn. Het is mogelijk om specifieke cannabinoïden te isoleren.

Ook kan geur- en smaakloze THC worden geproduceerd, die voor 99% bestaat uit zuiver concentraat. Wat over blijft is een zeer schone en heldere olie/wax. Het gebruik van natuurlijke terpenen Na het extracteren blijft er enkel pure THC over.

THC Vape pens zijn gevuld met pure THC distillaat die rechtstreeks uit California komen. Door de hoge concentraat THC hebben deze vape pens met namen een sterke psychoactieve bijwerking wat het best te vergelijken is met een zeer goeie sativa.

Harmony Super Lemon Haze Cbd 100mg

Perfect voor de wake and bake sessies en voor gebruik gedurende de dag. Distillaten geven niet de klassieke geur van wiet af waardoor deze zeer discreet zijn en is gemakkelijk te verbergen. Onderweg, op kantoor, tijdens feestjes, rondom familie.

Getagd: / /