Ego Vape Pen Single Pack Ce

Om je te helpen de beste pen vaporizer voor jou te vinden, moet er eerst een essentiële vraag beantwoord worden: welk materiaal wil je verdampen? Met materiaal bedoelen we concentraten, e-liquids of kruiden.

Linx geeft je volop keuzemogelijkheid met allerlei verschillende modellen. Bij VapoShop zijn we met name onder de indruk van de Linx Ares, vooral vanwege het uitermate gemakkelijke consumeren van concentraten. Andere merken voor concentraten zijn Boundless, Dr. Dabber en Puffco.

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Pen vaporizers voor e-liquids Hoewel het niet echt tot onze kernactiviteiten behoort, hebben we ook pen vaporizers voor e-liquids in ons assortiment. Deze vaporizers zijn ook geschikt voor het vapen van dunne oliën. De Linx Hermes 3is een goed voorbeeld van een stijlvol, betaalbaar apparaat voor zowel e-liquids als dunne oliën. Pen vaporizers voor kruiden

Mr-pleasure Is Altijd Opzoek Naar De Beste E-sigaret

Onze categorie pen vaporizers voor kruiden bestaat uit zowel betaalbare modellen als luxe vaporizers. DynaVap is een merk uit ons assortiment dat credit verdient voor het creëren van een cult-status rondom hun vaporizers. DynaVap pen vaporizers voor kruiden zijn verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijs, zoals bijvoorbeeld de VapCap Original. Daarnaast heeft DynaVap ook een aantal wat meer hoogwaardige modellen geproduceerd, zoals de VapCap OmniVap en de VapCap OmniVonG.

Smok Vape Pen 22

Misschien ben je wel op zoek naar een pen vaporizer die ontworpen is om zowel kruiden als concentraten te verdampen. Welk materiaal je voorkeur ook geniet, VapoShop heeft het in huis. We hebben momenteel meerdere merknamen die pen vaporizers voor concentraten hebben uitgebracht.

Getagd: