Smok Smok Vape Pen Nord 19

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Zou je de Ares daarom als ‘goddelijk’ kunnen beschrijven? Je hebt nooit geweten dat cannabisconcentraten zo lekker konden zijn! De Linx Blaze penvaporizer haalt werkelijk elk detail uit je concentraat. Linx Ember presenteert een uiterst betaalbare penvaporizer voor extracten.

Klein maar gericht op grote effecten, met name in sesh-modus. Ontdek de speciale krachten van wietolie en e-liquids met de Linx Hermes three. Eenvoudig, klein en zeer efficiënt. Hypnos, de Griekse god van de slaap, gebruikte en klein gereedschap om zijn iedereen mee tot slaap te sussen. Dit is de vernieuwde versie voor gebruik met concentraten.

Harmony Exodus Cheese Cbd 00mg

Ze is compact, krachtig en zeer betaalbaar; de Aura is weer een topkwaliteit product van FlowerMate. Met volledig instelbare temperatuur en de mogelijkheid om kruiden, wax en olie te verdampen. Alle basisbenodigdheden voor een vriendelijke prijs. FlowerMate flikt het weer met de Slick vaporizer.

De G Pen Nova is een simpele, krachtige en betaalbare vape-pen waarmee je het full spectrum aan smaken en effecten uit wietconcentraten kunt halen. De Linx Ares is naar de Griekse god van de oorlog vernoemd.