Smok

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Hierna zou het probleem verholpen moeten zijn. de e-liquid komt uit de airflow. Het kan zijn dat de coil niet goed aangedraaid is of wanneer de verkeerde inhalatietechniek wordt toegepast. Controleer of deze goed is bevestigd en huge zit.

Voor meer achtergrond, tips & tips, informatie en uitleg, bezoek onze Zwoofs Vertelt artikelen Beste klant van Zwoofs, in verband met de Nederlandse tabakswet mogen wij helaas vanaf heden jouw productrecensies niet meer op onze web site tonen. Duizenden mensen hebben in de loop der jaren hun ervaringen met onze producten op Zwoofs.nl achter gelaten. Vaak positief, soms natuurlijk ook minder positief, maar altijd enorm leerzaam en behulpzaam.

Mr-joy Is Altijd Opzoek Naar De Beste E-sigaret

We beseffen ons dat deze verzameling van klantervaringen een gemis kan zijn. In die gevallen staan we je natuurlijk graag te woord! We kunnen altijd onze ervaringen met de producten by way of Zwoofs Chat, onze telefonische klantenservice, in onze winkels of through mail met je delen.

Klik hier voor onze contactgegevens. Direct hulp en adviesBel voor onze klantenservice.

Mocht dit het probleem niet verhelpen, dan kan de de coil het beste vervangen worden. Zet de batterij uit voordat deze in een tas of zak wordt gestopt. Zo voorkomt u dat de vuur knop ingedrukt kan worden tijdens transport en de coil verbrandt.