Smok Vape Pen 22 Kit Kopen Bij Zwoofs?

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Dit kan gedaan worden door de topcap al drukkend aan te draaien. Let op: huge is huge! De Smok Vape Pen 22 batterij kan aan en uit worden gezet door binnen twee seconden vijf maal (5x) op de vuurknop te drukken. De Smok Vape Pen 22 package beschikt over een intelligente LED batterij indicatie. Het lampje rondom de vuurknop zal knipperen om het moment dat de batterij lager is als 30%.

De vulopening van het e-liquid flesje wordt vervolgens in de opening van het vulgaatje en het metalen schoorsteen factor in de verdamper gestoken. Hierna kan de e-liquid in de verdamper stromen. Let op dat de verdamper niet te vol wordt gevuld! Nadat de coil geplaatst is, kan het glas teruggeplaatst worden op de base. Na het plaatsen van het glas kan de topcap op het glas gemonteerd worden.

De Nieuwe Pro Series 3x Vape Kit Wordt Geleverd Met:

Dit product is een alternatief voor het roken van tabak. , het katoen in de coil is nog niet verzadigd met e-liquid en hierdoor verbrandt het katoen. Helaas is een verbrande smaak niet meer uit de coil te krijgen.

Een nieuwe coil plaatsen is de enige oplossing. de coil heeft teveel e-liquid opgenomen en hierdoor gaat deze borrelen of pruttelen. De coil kan verwijdert worden en in een tissue geplaatst worden. Blaas de coil door, of dep deze goed af. Plaats daarna de coil (niet opnieuw primen!) en neem lange en kalme inhalaties.

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houd de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let erop dat de behuizing onbeschadigd blijft.

De Smok Vape Pen 22 batterij vuurt op een huge voltage van three.8volt. Met de Smok Vape Pen 22 Kit kan enkel “Direct-Lung” (direct naar longen) gedampt worden. De verdamper beschikt over een backside De Smok Vape Pen 22 Kit bevat (indien gevuld) de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers en personen jonger dan 18 jaar.

Wij adviseren dit product uitsluitend op te laden met de juiste oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruik van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.

Getagd: /