Smok Smok Vape Pen Nord 19

Een pen kopen, bijvoorbeeld, die daar speciaal voor is gemaakt. Het grote voordeel van THC e-liquid ten opzichte van een joint, is dat de toediening van de stof veel minder schadelijk is voor uw lichaam. Een joint is gemaakt van zowel cannabis als tabak, en zoals algemeen wel bekend is, zijn de risico’s van tabak ontzettend groot. Dus wanneer u een joint rookt, loopt u dezelfde risico’s als iedere andere roker.

THC-vloeistoffen zijn dat wel, zoals terpenen en MCT-olie. In Amerika is THC-vape al zeer bekend. In Nederland en België is deze vorm van cannabistoediening nu dus in opkomst. Vapen is een ander woord voor dampen, en dat is weer een benaming voor gebruik van onder andere de inmiddels welbekende e-sigaret. Inderdaad, zo’n elektronische sigaret.

De gebruiker van zo’n sigaret inhaleert de damp die de e-smoker opwekt. En wanneer de e-smoker dus een THC-liquid zoals terpenen bevat, is de werking van THC vrijwel dezelfde als bij andere THC-producten het geval is. THC-liquid bevat uiteraard Tetrahydrocannabinol, een stofje uit de cannabisplant.

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

Ziektebeelden en kwalen THC-vape steeds populairder THC is al heel lang populair. Het moderne fenomeen vapen, oftewel dampen, wordt dat ook steeds meer.

Een logisch gevolg hiervan is dat er nu veel mensen zijn die de twee willen combineren. De beste manier om dat te doen is door te kiezen voor THC-liquid – zoals dat internationaal wordt genoemd. Een product als THC-olie is niet geschikt voor uw e-smoker.

Voor wie liever niet excessive of stoned wil worden van het vapen, is er een andere mogelijkheid: CBD-liquid. Bijkomend voordeel hiervan is dat CBD ook online gewoon legaal is te verkrijgen, iets dat bij THC-producten wat moeilijker gaat. En hiermee kunnen dan weer THC-vloeistoffen worden gemaakt. Natuurlijk is het ook nodig om daarnaast de middelen in huis te halen waarmee u kunt vapen.