Koop Jouw Pen Vaporizer Online

De slachtoffers zijn overwegend jong en waren kerngezond voor ze de longziekte kregen. Hun klachten zijn een ernstig ademhalingstekort, overgeven, koorts en vermoeidheid. De regels voor e-sigaretten in Europa zijn strenger. In de VS zit soms bijna drie keer meer nicotine dan hier in Europa is toegestaan.

Meer dan de helft van de gecontroleerde webshops die e-sigaretten verkopen in Nederland, houdt zich niet aan de reclameregels. Dat bleek eerder uit een onderzoek van NOS Stories.

Zulke stofjes kunnen de boosdoener zijn, zeggen specialists. Het oplosmiddel zorgt voor een vetlaagje aan de binnenkant van je longen, dat je lichaam niet herkent. Daardoor kunnen ontstekingen in de longen ontstaan. In de VS lijden al meer dan 450 mensen aan de mysterieuze longziekte.

De All-in-one E-sigaretten

Daardoor worden de e-sigaretten daar zeer verslavend genoemd. Staatssecretaris Blokhuis voor Volksgezondheid zegt tegen De Telegraaf dat hij in gesprek wil met de Amerikaanse keuringsdienst FDA. “Ik wil weten of er nieuwe inzichten zijn waarmee we in Nederland rekening moeten houden.” President Trump heeft aangekondigd dat hij de e-sigaret met smaakjes gaat verbieden. Dat verbod gaat waarschijnlijk over een paar weken in, dan kun je alleen nog e-sigaretten met nicotinesmaak krijgen.

Harmony Exodus Cheese Cbd 00mg

De redactie onderzocht welke trucs verkopers van e-sigaretten en sisha-pennen gebruiken: ‘Wij domineren de school op shisha-gebied’ 2000 KLM’ers willen vertrekregeling • Belgisch-Nederlandse grens blijft nu open

Britse regering komt met strengere immigratieregels voor EU-burgers De nieuwe regels gelden per 1 januari 2021. EU-burgers worden dan net zo behandeld als andere buitenlanders.

Getagd: /