Vape Pen

Grasshopper vaporizer Na meer dan twee jaar in ontwikkeling te zijn geweest is de Grasshopper Vaporizer eindelijk… Linx Ares De Linx Ares is een voortreffelijke concentraat vaporizer die van je favoriete concentraten pure en…

Coil Family, Luchttoevoer En  Drip Tips

G Pen Pro Grenco Science is terug met een gloednieuwe draagbare kruidenvaporizer. De supercompacte G Pen Pro pen-vaporizer…

We houden het graag simpel en overzichtelijk. Met andere woorden: heeft een vaporizer de vorm en het formaat van een pen, dan vind je ‘m hier terug. Bij VapoShop geloven we niet in de beste vaporizer. We willen je graag helpen de beste vaporizer voor jou te vinden.

De VapoShop-eisen om vaporizers als dusdanig te kwalificeren zijn helder: ze moeten een penvorm en een penformaat hebben. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen zeggen dat de VapCap OmniVonG hier technisch gezien niet thuishoort. En hoewel we het daarmee niet geheel oneens zijn, vind je ‘m toch in deze categorie terug. We hebben dit gedaan voor onze klanten.

G Pen Nova Eenvoud op de juiste manier uitgevoerd: de G Pen Nova pen vaporizer voor concentraten. VapCap HydraVonG De HydraVonG is een prachtige interpretatie van het VapCap-idee, klaar voor gebruik met watertools. VapCap OmniVonG De OmnivonG heeft al de kwaliteiten van de OmniVap, met een houten middenstuk die de… VapCap OmniVonG Hydra XL Voor de liefhebbers van luxueus vlamaangedreven vapen presenteren we de OmniVonG Hydra XL. VapCap NonaVong (DynaVap) De NonaVong heeft een taps toegelopen middenstuk wat eenvoudig plaatsen van je favoriete watertool (14…

O.penVAPE Fill it yourself package Met de O.penVAPE Fill it yourself (FIY) equipment is het mogelijk zelf cartridges te vullen… Dr. Dabber Ghost De Dr. Dabber pen-vaporizer beschikt over een unieke titanium atomizer die op lagere temperaturen verhit,… Al onze pen vaporizers beschouwen we als draagbare vaporizers. We zijn tot op heden nog geen pen vaporizer tegengekomen die niet draagbaar was. Daarentegen zijn niet alle draagbare vaporizers per se pen vaporizers.