1 Euro Liquids

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Houdbaarheidsdatum vermeld op het flesje e-liquid Propyleenglycol wordt uit aardolie gewonnen. Het smaakt niet en ruikt niet. Vegetarische glycerine is een koolhydraat, dat in de meeste gevallen is afgeleid van plantaardige oliën.

Twijfel je of de e-liquid nog wel te gebruiken is? Dan is het verstandig om dezelfde beoordelingscriteria als bij voedsel aan te houden. Ofwel: hoe ruikt de liquid en hoe ziet het eruit.

Een e-liquid is een vloeistof, waarmee de elektronische sigaret wordt gevuld. Deze vloeistof wordt in het tankje van de e-smoker verdampt, waarna je kunt gaan inhaleren. De e-liquids zijn er in vele verschillende smaken en diverse nicotinegehalten: van 18 mg/ml, 12 mg/ml, 6 mg/ml en geheel nicotinevrij. De e liquid houdbaarheid is niet onbeperkt. In sommige gevallen staat er geen uiterste datum op het flesje.

Drip Hacks – Toffee Apple 250ml

Doe dus goed vooronderzoek. Gebruik je gezonde verstand en neem voorzorgsmaatregelen, dan heb je very quickly je eigen voorraad vape juice. Geavanceerde informatie Gezondheidsinformatie

Getagd: