Groothandel Blended Vapes Juice Co

De hoeveelheid moet zodanig zijn dat de kleine ovenschaal voor 2,5cm ondergedompeld kan staan. Zet de olie op het fornuis of een hitteplaatje en doe de thermometer erin. Verwarm het mengsel tot een temperatuur van 104°C. Plaats de kleine ovenschaal in de grote schaal. Doe de tweede thermometer in het mengsel van de VG en wiet.

Blijf kleine hoeveelheden toevoegen tot de verkruimelde wiet verzadigd is. Zorg wel dat je mengsel niet te dun wordt. Giet plantaardige olie in de grote ovenvaste schaal.

Als je het langer verwarmt, vervliegen de vluchtige terpenen. Zodra het mengsel borrelt, haal je de vlam weg. Meng de substantie goed door met een tandenstoker. Trek de oplossing vervolgens op met je injectiespuit.

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Om dit te doen, verwarm je het flesje snel. Houd hiertoe een vlam onder de flacon. Dit doe je ongeveer vijf seconden of totdat de oplossing begint de borrelen. Doe je het korter, dan mengen de stoffen niet.

Nu kun je je cartridge vullen. Ook dit is een snelle methode voor cannabisgebruikers die onmiddellijk een voorraad vape juice wensen.

Advies Nodig Bij Het Kopen Van Je E-liquid?

Het is daarbij relatief makkelijk. Je moet de toppen verkruimelen, mengen met VG en verwarmen. Grote ovenvaste schaal Het is tijd voor wat kleverigheid.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Verkruimel de toppen met je handen en doe ze in de kleine ovenvaste schaal. Giet er een klein beetje VG bij en roer.

Getagd: / / /