Millers Juice

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Het is web zo bevredigend als het bereiden van je eigen edibles, extracten of tincturen. Als je zelf e-liquids maakt, geeft dit ook gemoedsrust; je weet precies wat je inhaleert. E-liquids zijn natuurlijk ook te kopen.

Als je echter te maken hebt met een onbetrouwbare producent, loop je het risico op besmetting. Hetzelfde geldt voor cannabistoppen, die soms vol zitten met pesticiden. Je weet nooit zeker wat er in een product zit, tenzij je het laat testen in een laboratorium of zelf maakt.

Eén trekje levert soms al web zoveel THC als een gehele joint, maar kost minder moeite. Je hoeft geen toppen, vloeitjes en een aansteker bij je te hebben. Pak de pen er simpelweg bij en geniet. Zelf je e-liquids maken is lonend.

Goedkopere wegwerpmodellen zijn er ook. Deze hebben een reeds gevulde cartridge. Met een duurder model is het echter mogelijk zelf je cartridge te vullen met een product naar keuze. Vape-pennen zijn ideaal voor het vapen van krachtige extracten. Denk aan THC-verrijkte e-liquid of een distillaat.

Je bespaart ook geld als je ingrediënten groot inkoopt of je eigen wiet kweekt. Neem je tijd om de beste ingrediënten te kweken en te verzamelen. Als je begint met goede materialen, behaal je de beste resultaten. Het heeft weinig zin al die moeite te doen voor een matig product. Probeer dus de beste VG te vinden.

Getagd: /