1 Euro Liquids

Mijn Account Registreren U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Blowen zonder praktische nadelen

Ook ontstaat er geen nare nasmaak. Het toevoegen van THC verandert niets aan deze gezondheidsvoordelen.

De High Van E-liquid

Contacteer ons gewoon through Electronischesigaret.be verkoopt geen producten via deze web site.

Voor zowel beginners als gevorderden Een flesje staat gelijk aan 10 joints THC E-Liquid wordt standaard geleverd in de concentratie 500MG THC per 3ML E-liquid, dit komt neer op een THC concentratie van circa 16.5%. Dit staat ongeveer gelijk aan de meeste Cannabissoorten/producten die geconsumeerd worden. Hierdoor is het effect van de THC E-Liquid sterk genoeg voor ervaren cannabisgebruikers maar mild genoeg voor de onervaren cannabisgebruiker.

Deze 500MG staat betreft hoeveelheid ongeveer gelijk aan 10 joints. Omdat THC E-liquid enkel THC bevat en geen nicotine, is het effect van het vapen van THC E-Liquid anders dan van het roken van een joint.

THC E-Liquid is de gezondere, moderne maar vooral praktische manier van blowen. Met behulp van een e-sigaret (electronische sigaret) of vaper, wordt cannabishoudende vloeistof verdampt en geinhaleerd. Het verdampen van e-liquid is een stuk minder schadelijk voor de gezondheid is dan roken of blowen. Doordat er bij het verdampen van e-liquid geen verbranding plaatsvindt, komen er geen teer, koolmonoxide of andere schadelijke stoffen vrij.

Deze website beoogt niet om bezoekers van de website aan te zetten tot roken of elektronisch roken. De regelgeving rond elektronisch roken is voortdurend in beweging. Eventuele onjuistheden kunnen gerapporteerd worden en zullen aangepast worden teneinde de lezer correct te informeren.

Getagd: