Pinky Vape

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Laat de gesloten flesjes een paar dagen rusten. Berg ze op kamertemperatuur op in een donkere ruimte tot ze klaar zijn om geconsumeerd te worden. Of laat ze daar staan tot je ze nodig hebt. Je kan het “waterbad” en het “laten ademen” perfect op elkaar laten opvolgen.

Drip Hacks – Raspberry Doughnut 250ml

Wat ik een excellent gesteepte liquid vind, vind jij daarom nog niet de perfecte liquid. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren. In een warm waterbad onderdompelen

Je kan je e-liquid ook rijpen (of het rijpingsproces versnellen) door de flesjes in een bakje met warm water te zetten. Dankzij dit proces maak je het de verschillende componenten van de liquid eenvoudiger om zich te vermengen. Het is belangrijk dat je hier geen super heet en zeker geen kokend water voor gebruikt, daar is nicotine immers niet dol op. Ideaal zou zijn ergens tussen 42 en forty five°C. Dat is het heetste wat er bij ons thuis uit de kraan komt.

Het is niet de bedoeling dat je een liquidkelder gaat bouwen. Een dag later ga je (vergezeld van de schroefdop) terug naar je liquid en je schudt het hele boeltje goed door mekaar tot je arm er lam van wordt. Nee, even serieus, een paar minuten schudden volstaat. Daarna haal je de dop er weer af. Zo zuigt de liquid fles verse lucht aan.

Het is ook geen slecht idee om glazen flesjes te gebruiken al is het geen should zolang je het plastic niet smelt door te hoge temperaturen. Zet de flesjes rechtop in een bakje dat gevuld is met op temperatuur gebracht water, zodat ze ongeveer tot halfweg ondergedompeld zijn. Doe de schroefdoppen er terug op en schudt goed gedurende één of twee minuten. Je kan dit proces desgewenst een paar keer herhalen, maar het hoeft niet.

Het versnelt het proces, handig voor liquids die een lange rijpingstijd vragen. De bovenstaande methoden zijn voor iedereen toegankelijk en je kan er haast niets verkeerds mee doen. In de dampwereld zitten een heleboel inventieve creatieve geesten; hierbij een kort overzicht van wat er zoal toegepast wordt: In de droger: plaats een liquid flesje in een paar opgevouwen sokken en laat uw droger er 15 minuten op los.

Berg het flesje opnieuw op. Laat het flesje weer een dag staan, schroefdop er terug op, goed schudden en gesteept is je liquid. Je kan dit proces doorzetten tot het voor jou optimale resultaat werd bereikt. Dat kan letterlijk weken duren.

Getagd: