Elektronischesigaret Be

E-liquid Van Millers

Toch zal je ook bij deze liquids goede resultaten bekomen, zeker wanneer de productiedatum niet ver in het verleden ligt. Er zijn tal van methoden voorhanden om e-liquid te steepen. Meestal heeft het te maken met opwarming van de liquids en/of langdurige blootstelling aan lucht. Voor sommige methoden moet je haast niets doen (gewoon wachten) , voor anderen moet je zelfs investeren in de juiste apparatuur.

Uit eigen ervaring durven we stellen dat de numerous methoden weinig verschillen in eindresultaat. Het grootste verschil heeft te maken met de tijd waarbinnen een liquid “rijpt”. Een overzicht van vaak gebruikte methoden, die overigens goed te combineren zijn:

Met donker bedoelen we vooral afgeschermd van zonlicht. Hoe donkerder hoe beter. Zorg er bovendien voor dat uw companion, kinderen of andere huisdieren (grapje) het goedje niet leegslurpen, de dop is er immers af! Het valt allemaal finest wel mee.

Je zal bijvoorbeeld snel merken dat custom blends van tabak zeer onderhevig aan veranderingen (verbeteringen) zijn dankzij het steeping proces. Niemand kan niet ontkennen dat de smaak van een premium e-liquid die een paar dagen gerijpt heeft enorm verschillend is. Steepen die handel dus! Dat neemt niet weg dat kant en klare liquids – zeg maar de fabrieksliquids – niet kunnen gesteept worden.

laten ademen & schudden voor gebruik De meest gebruikte, de eenvoudigste en ook de wijze waarop wij onze e-liquids steepen, is ze laten ademen: een paar dagen contact gunnen met lucht. We kunnen hier nog veel woorden aan vuil maken, maar dit werkt excellent. Hieronder hoe wij het doen. Je kan dit naar believen finetunen en afstemmen op je eigen voorkeuren.

Neem een nieuw flesje liquid, haal er de plastic folie vanaf en verwijder het schroefdopje zodat de liquid in contact kan komen met lucht. Heel belangrijk: zorg voor een donkere, droge en koele ruimte. Met koel bedoelen we niet de frigo. Kamertemperatuur of zowat alles tussen 15 en 20°C is perfect.

Getagd: