Thc E

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Hoe werkt een E-sigaret? Meest verkocht E-sigaret: Dat goede wijn moet rijpen, klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren. Net zoals wijn hebben goede en complexe e-liquids er baat bij ze te laten rijpen zodat alle componenten met elkaar in balans komen. Het rijpen zorgt ervoor dat de diepste smaken van de liquid naar boven worden gebracht en dat de smaak van de e-liquid uitgebalanceerd wordt.

De e-liquid met 12mg nicotine staat ongeveer gelijk aan een mild sigaret. De e-liquid met 18mg nicotine is te vergelijken met een normale sigaret. Al onze liquids worden verkocht in flesjes van 10 ml. Ervaar zelf de eindeloze mogelijkheden van e-liquids van eSmokingCity!

Deze oxidatie verandert het uiterlijk van de liquid en de chemische samenstelling van de ingrediënten. Het resultaat is een meer uitgebalanceerde vloeistof waarvan de diepe smaak meer tot hun recht komen. Eigenlijk kan je zowat alle liquids steepen en het mooie van het verhaal is dat ze er bijna altijd beter op worden. Over het algemeen geldt dat vers gemaakte e-juices met diepe en complexe smaken het meeste baat ondervinden van steeping.

Drip Hacks – Toffee Apple 250ml

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Wat bespaart u door over te stappen op onze e-sigaretten?