Groothandel Blended Vapes Juice Co

De High Van E-liquid

Veel mensen hebben zo hun bedenkingen bij de kwaliteitscontroles in Azië, en die zijn ook soms finest terecht. Maar merken als Hangsen en DeKang, hebben meer kwaliteitscertificeringen dan menig Europese of Amerikaanse sapjes-menger. Klopt, need als iemand slechts 1ml per dag daarvan verdampt, zal de schade heus wel meevallen.

Hij gebruikt die nu al meer dan een jaar. Super bedankt voor al de replies. Het is trouwens een heel lekker smaakje , zeker een aanrader Ik ben nogal gek op custard en desserts. Van alle stoffen die jij opnoemt bestaat het vermoeden dat ze in grote hoeveelheden schade aan de de luchtwegen kunnen aanbrengen.

Maar in de hoeveelheden die in damp-liquids zitten is dat nog maar zeer de vraag. Helaas zegt het land van herkomst helemaal niets over de stoffen die in een liquid zitten. Dus op foundation van herkomst kun je geen uitspraken doen over hoe veilig een liquid is. Dat kun je alleen doen op basis van hetzij analyses hetzij een betrouwbare ingrediënten-lijst van een liquid.

Getagd: / / /