1 Euro Liquids

Onze voorgemengde nicotine e-liquids geven je de smaak van sigaretten zoals je die kent. Dit kind e-liquid is vooral geschikt voor mensen die e-sigaretten gebruiken om rookvrij te worden.

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Hierdoor kunt u een nicotinegehalte bereiken dat equivalent is aan de hoeveelheid nicotine in een sigaret. Bekijk hier onze verschillende longfills!

Zo blijft u dicht bij de hoeveelheid nicotine die u gewend bent – en kunt u de drang om te roken bijna volledig vermijden. Het ontstaat als gevolg van wat nicotine met het lichaam doet. Het is precies de drang om te roken die ervoor zorgt dat mensen weer gaan roken. Dus door aanvankelijk het nicotinegehalte te handhaven, verkleint u het risico om weer sigaretten te gaan roken.

Drip Hacks – Toffee Apple 250ml

Het helpt de drang om te roken tijdens de eerste, moeilijke periode te verminderen. Vervolgens kunt u het nicotinegehalte verlagen totdat u het niet meer nodig heeft. Je kunt dan doorgaan met stomen met de nicotinevrije basisvloeistof als je dat wilt. Bekijk hier de vele verschillende shortfills! Dat wil zeggen, hoe sterk de smaak en stoomontwikkeling moet zijn.

Getagd: