Elektronischesigaret Be

Een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het toevoegen van aroma: Omdat VG de smaakstof minder goed vasthoudt, zal je bij base met een hoog VG-gehalte vaak wat meer aroma moeten toevoegen Begin met het maken van een kleine hoeveelheid en beoordeel deze eerst voordat je een grotere hoeveelheid maakt.

Niet ieder aroma is even geconcentreerd. De sterkte van een aroma is medebepalend voor de hoeveelheid aroma die toegevoegd dient te worden aan je basisvloeistof. Bij de omschrijving van de aroma’s op onze web site vind je de advies mengverhouding.

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Dan neem je 8,5 ml base met 1,5 ml aroma. Voor het afmeten van de juiste verhouding kun je mini maatbekers of spuitjes gebruiken. Daarnaast kun je hier ook een nauwkeurige weegschaal voor gebruiken. Voor het mengen en bewaren van je zelfgemaakt E-liquid kun je een speciaal E-liquid flesje kopen.

Handig hierbij is deze calculator waarmee je het eindresultaat van de PG/VG verhouding in je zelfgemaakte base mengel kunt uitrekenen. Met een aroma voeg je smaak toe aan de base. Je vindt bij Grasscompany.com aroma’s van verschillende merken en in verschillende smaken.

Irish Cream Coffee 50ml – Blended Vapes

Hoeveel aroma moet je toevoegen aan je base? Dat verschilt per aroma.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Daarnaast is dit natuurlijk ook een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wil je 10 ml E-liquid maken met 5% aroma? Dan neem je 9,5 ml base en 0,5 ml aroma. Wil je 10 ml E-liquid maken met 15% aroma?

Getagd: