Alles Voor Je Vape Koop Je Bij Save Vape

Over het algemeen heb je voor MTL e-sigaretten dunnere vloeistof nodig dan voor DL e-sigaretten. Hieronder hebben wij een tabel staan, waarin jij kan zien welke basis verhouding jij nodig hebt.

Bekijk dan eens onze uitgebreide uitleg pagina. Een e-liquid bestaat dus uit PG, VG en eventueel smaakstof en nicotine. Deze smaakstoffen noemen wij aroma’s. Deze aroma’s geven smaak aan de damp vloeistof.

De verkeerde sterkte kan zorgen voor vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en keelpijn. Hieronder hebben wij een tabel gemaakt op foundation van een gemiddelde roker. Hieruit kan jij aflezen welke nicotine sterkte geschikt is voor jouw e-sigaret. E-liquid is verkrijgbaar in verschillende PG en VG verhoudingen. Zoals eerder besproken noemen we PG en VG samen foundation.

De gebruikte aroma’s in e-liquids zijn voedsel waardig en dus ook terug te vinden in je dagelijkse producten. Elk aroma heeft zijn eigen smaak en wordt in bepaalde percentages toegevoegd aan de vloeistof. Als je e-liquid gaat kopen zal je dan ook merken dat de smaken verschillen. Zo zal een appel vloeistof van VapeKings anders zal smaken dan die van Flavourtec. Wij hebben ruim 500 verschillende smaken.

De High Van E-liquid

Gebruik altijd de aangeraden basisverhouding. Wanneer je dit niet doet kan je coil doorbranden of de e-liquid erg sterk zijn in je keel. Weet je nog niet welke e-liquid jij kan kopen voor jouw e-sigaret of vape?

Niet elke basis verhouding is geschikt voor jouw e-sigaret. Bij het kopen van een e-liquid is het dus belangrijk dat jij de juiste verhouding neemt. PG is dunner en VG wat dikker.

Millers Juice Silverline Menthol

Hierdoor hebben wij voor iedere damper een lekkere smaak. De smaak vinden die bij jou previous kan lastig zijn, omdat iedereen zijn smaak anders is. Daarom raden wij aan om voor een smaak te gaan die jou lekker lijkt. Na het lezen van bovenstaande uitleg ben jij een echte e-liquid skilled. Je hebt geleerd dat het kiezen van de juiste nicotine sterkte en foundation verhouding erg belangrijk is.

Getagd: