Thc E

De High Van E-liquid

Wat heb ik nodig voor het zelf maken van E-liquid? Base is de vloeistof die dient als foundation van je E-liquid. Je vindt in onze webshop kant-en-klare base met verschillende nicotinegehaltes en verschillende PG/VG verhoudingen.

Wat belangrijk is om te weten is dat PG smaakstoffen beter vasthoudt, een sterkere gier in de keel geeft en erg vloeibaar van structuur is. VG geeft een zachtere damp, geeft meer damp en is wat stroperiger van structuur. Om erachter te komen welke verhouding bij jou previous kun je de base ook zelf mengen.

Iedereen heeft een andere voorkeur voor de PG/VG samenstelling van zijn/haar E-liquid. Waarschijnlijk heb je al verschillende kant-en-klare E-liquids geprobeerd en weet je ongeveer hoe jouw favoriete samenstelling eruit ziet.

WeegschalenBekijk alle Weegschalen Industriele Weegschalen Wierook Bekijk alle Wierook Outlet Bekijk alle Outlet Weegschalen & Verpakking

Wil je zelf je eigen E-liquid maken? Hier lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Waterpijp OnderdelenBekijk alle Waterpijp Onderdelen Weegschalen & VerpakkingBekijk alle Weegschalen & Verpakking VerpakkingBekijk alle Verpakking