Pinky Vape

De High Van E-liquid

Voordat je de juiste sterkte kan kiezen zal je eerst moeten weten welke nicotine je gaat gebruiken. E-liquid is dus verkrijgbaar met de reguliere ‘freebase’ nicotine en Nic Salt. Freebase is nicotine in zijn puurste vorm, hier zitten geen stoffen aan toegevoegd. Freebase heeft meer throat hit dan dan Nic Salt. Bij Nic Salt is de nicotine internet als deze in de tabaksplant zit.

MTL staat voor mouth to lung, dit is te vergelijken met het inhaleren van een sigaret. Deze modellen hebben vaak een coil van boven de 1.zero ohm. DL staat voor direct lung, dit is gelijk aan het inhaleren van een waterpijp. Deze hebben vaak een coil van onder de 1.0 ohm. Voor een MTL model zal je een andere e-liquid moeten kopen dan voor een DL mannequin.

Daarom lijkt het effect meer op dat van een sigaret. Nic salt e-liquid is zachter in de keel en kan daarom op hogere sterktes gedampt worden dan de freebase variant. Nic salt is vooral bedoeld voor MTL e-sigaretten. Wanneer je e-liquid met nicotine wilt kopen is het belangrijk om de juiste nicotine sterkte te kiezen.

Als je verder leest zullen wij je uitleggen welke e-liquid jij kan kopen voor jouw sort e-sigaret. Er zijn twee soorten nicotine, ‘freebase’ nicotine of Nic Salt.

Getagd: