Pinky Vape

Neem dan gerust contact met ons op! Onze contactgegevens staan vermeld op de web site. Levering de volgende dag, en bij vragen kun je ze altijd bellen. dampstarter heeft uitstekende service en goede spullen.

De High Van E-liquid

klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7 Deze producten schaden de gezondheid.

Openingstijden Winkel Algemene voorwaarden / Privacybeleid / Retour Formulier We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Zeer tevreden, een high bedrijfje en snelle service! Altijd goede ervaringen gehad en de service is prime zeker een aanrader!

Dan kunt u ook bij ons terecht! Het mondstuk van het tankje van de e-sigaret is namelijk in de meeste gevallen los te koppelen van de e-sigaret. In onze webshop kunt u een nieuwe drip tip kopen! Mocht u nog vragen hebben over een van onze producten?

Verder zijn wij er ook voor numerous soorten accessoires. Het kan namelijk zo zijn dat u uw oplader kwijt bent of dat uw batterij niet goed meer werkt. Wanneer dit gebeurt, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In onze webshop vindt u namelijk various soorten batterijen en opladers. Bent u op zoek naar een nieuwe drip tip?

Millers Juice Silverline Menthol

Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nooit hebben gerookt, zwanger zijn of borstvoeding geven, een hart/vaat/longaandoening hebben of overgevoelig zijn voor nicotine. Deze e-sigaret producten zijn niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.

Getagd: