Elektronischesigaret Be

De High Van E-liquid

VG zorgt voor vollere damp en is zachter voor de keel. Naast de basis zit er in e-liquid ook smaakstof. Deze smaakstof geeft zorgt ervoor dat de vloeistof smaak krijgt. Naast smaakstof kan er optioneel nicotine in zitten. Dit is de verslavende stof uit de tabaksplant.

Advies Nodig Bij Het Kopen Van Je E-liquid?

Nicotine raden wij af voor niet rokers. Nu weet je precies waaruit e-liquid bestaat en kan je deze gaan kopen. Maar voordat je dit gaat doen is het belangrijk dat je een vloeistof kiest die bij jouw e-sigaret previous. Hieronder zullen wij uitleggen welke soorten geschikt zijn voor jouw e-sigaret. Niet elke e-liquid kan gebruikt worden in jouw e-sigaret of vape.

Dit heeft te maken met de basis en de nicotine in de vloeistof. Maar ook met het type e-sigaret. Je hebt MTL en DL apparaten. MTL en DL zijn methoden om de e-sigaret te inhaleren.

Getagd: