Thc E

E-liquid Van Millers

Hierdoor hebben wij voor elke vape de juiste e-liquid. Deze vloeistoffen zijn in verschillende nicotine sterkten te krijgen evenals nicotine vrij. Ook varieert de PG/VG basis per merk.

Wil je weten welke e-liquid geschikt is voor jouw e-sigaret of vape? Neem dan gerust eens contact met ons op of kijk onderaan deze pagina! Resultaat 1–33 van de 598 resultaten wordt getoond Levering uit eigen Voorraad

Zo hebben wij e-liquid van o.a. Aisu, Charlie Noble, Cirkus, Cosmic Fog, DVTCH, Dinner Lady, Flavourtec, Halo,Millers, Speens,Vampire Vape of bekijk alle merken hier! Onze e-liquids komen van over de hele wereld. Elk merk heeft zijn eigen specialiteit.

Een e-liquid bestaat dus uit PG, VG, smaakstof en eventueel nicotine. De Propyleeën glycol (PG) en Vegetable glycerin (VG) samen noemen we de basis. De PG zorgt voor meer throat hit en is dus sterker op de keel. Ook zorgt de PG ervoor dat de smaakstof beter tot zijn recht komt.

0mg is dus nicotine vrij. Naast nicotine zit er smaakstof, PG en VG in. Hieronder zullen wij verder ingaan op wat e-liquid precies is.

Dit heeft te maken met de samenstelling van de vloeistof. E-liquids kan je met of zonder nicotine kopen. De nicotine wordt aangeduid in mg (milligram) per ml (milliliter).

Drip Hacks – Toffee Apple 250ml

Voordat je e-liquid gaat kopen is het handig om te weten wat dit is. Dat zullen wij in dit stukje uitleggen. E-liquid is de vloeistof, welke wordt gebruikt in de e-sigaret. Deze vloeistof voor de e-sigaret is ook bekend als liquid, juice en damp vloeistof. Deze vloeistoffen zijn te krijgen in verschillende varianten.