Alles Voor Je Vape Koop Je Bij Save Vape

We doelen dan met name op de bakery flavors, zoals cookies en andere gemengde flavors. Deze komen beter tot hun recht als ze even gerijpt hebben. Natuurlijk kunt u alle flavors eindeloos mengen en mixen. Dat is nou net hetgeen het zelf maken van eigen DIY e-liquid zo leuk maakt.

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Batterijen18650 Batterijen en opladers Je eigen DIY e-liquid maken, we krijgen er steeds meer vragen over.

Daarom is ons assortiment uitgebreid met DIY e-liquid en flavors om te mengen. Je hebt nodig een base, welke kan bestaan uit een mix van PG/VG en smaakstoffen. We werken met louter en alleen met de beste en goedgekeurde flavors welke ook in de meals sector gebruikt worden. De beste e-liquid maak je immers alleen met de beste base en beste flavors.

De basis van de vloeistof bestaat uit propyleen glycol (PG) en/of vegetable glycerine (VG). Deze basis zorgt ervoor dat er damp wordt geproduceerd. De stof wordt aangevuld met smaakstoffen, water en eventueel nicotine. Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat er een smaak aan de E-liquid zit, maar zorgt ook voor een “kriebel” in de keel. Hierdoor komt het gevoel (enigszins) overeen met het gebruik van een traditionele sigaret.

  • Zo is er altijd een smaak die je lekker vindt.
  • E-liquid is verkrijgbaar in ontelbaar verschillende smaken.
  • Meer informatie over dampen en over liquid vind je op onze pagina hulp en advies.

Irish Cream Coffee 50ml – Blended Vapes

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. contactmogelijkheden. ✓ De beste e-sigaretten van 2020 ✓ Altijd de beste prijs & kwaliteit ✓ Gratis verzending!

Dit assortiment is onderverdeeld in verschillende smaakcategorieën: Bovenstaande smaken zijn verkrijgbaar in verschillende PG/VG-verhoudingen. Daarover leest u hieronder meer. Uit welke bestanddelen bestaat E-liquid? De vloeistof bestaat uit een aantal componenten.

Als u meer wilt weten over de bestanddelen van E-liquid dan gaat u naar deze pagina. In onderstaande tabel geven we alvast een overzicht van de verschillende eigenschappen die PG en VG bezitten.

Getagd: