Elektronischesigaret Be

E-liquid Van Millers

Daarover leest u meer onderaan het artikel. Millers Juice is het eerste echte Nederlandse merk dat E-liquid produceert. Zij streven naar het behalen van de hoogste kwaliteit ingrediënten en produceren volgens strenge richtlijnen in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. Liquids met of zonder nicotine

De vloeistof voor de E-sigaret is vaak verkrijgbaar in één of twee vormen. E-liquid bestaat uit verschillende bestandsdelen.

Irish Cream Coffee 50ml – Blended Vapes

•Welke merken box mods zijn er? •Zijn er verschillende type mods? Alles over Shake & Vape •Alle begrippen omtrent elektrisch roken op een rijtje.

Millers Juice Silverline Menthol

E-liquid, ook wel E-juice genoemd, is een vloeistof die gebruikt wordt om eenE-sigaretmee te vullen. De vloeistof wordt met een verdampsysteem in detankvan een elektrische sigaret verdampt. Hierna kan de gebruiker van de E-sigaret deze damp inhaleren. Op de markt vindt u onwijs veel verschillende E-liquids. Alle E-liquids hebben een eigen smaak, kracht en kwaliteit.

Getagd: