Xeo E Liquid Kopen

Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleert volgens de direct lung methode.

Je hebt hier wel een krachtige batterij nodig zodat de vaper een grotere dampproductie kan produceren. Vergeet ook niet een sub ohm coil te kopen.

De High Van E-liquid

Tips gevorderde vaper Vape je al een tijdje, dan merk je heb je waarschijnlijk wat meer behoefte aan een intensere vape smaak. Je kunt dan overstappen naar de direct lung methode.

Dit houdt in dat de weerstand lager is dan 1 Ohm. Je hebt een sub-ohm verdamper voor sub-ohm coils.

Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Tips beginnende vaper Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit te kopen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Getagd: /