Alles Voor Je Vape Koop Je Bij Save Vape

Wil je het echter zeker weten? Vraag het dan gerust na bij onze klantenservice.

De High Van E-liquid

Dit wordt ook wel throat-hit genoemd. De stof VG is een stuk achter voor je keel. Daarnaast zorgt VG ook voor de hoeveelheid damp. Hoe meer VG er in een e-liquid zit. Hoe meer damp je zult ervaren.

Zij kunnen jou, dankzij hun jarenlange ervaring, vertellen of jouw e-sigaret geschikt is voor meer VG of juist meer PG. In ons assortiment e-liquids vind je allerlei smaken. Zo hebben we hele pure en platte smaken, zoals bijvoorbeeld menthol. Maar ook kun je in ons assortiment allerlei mixen van smaken vinden.

Goed om te weten is dat de stof VG een stuk stroperiger is dan PG. De stof PG is weer een stuk dunner. Het is daarom belangrijk om te weten of jouw e-sigaret of clearomizer wel veel PG of VG aan kan. In de regel kun je aanhouden dat jouw e-sigaret of clearomizer veel VG aan kan, als de coil een Ohm waarde van 1.zero of lager heeft.

Denk bijvoorbeeld aan appel met een vleugje kaneel. Of nog veel complexer; Tabak met karamel, hazelnoten, amandel en vanille.

De afkorting PG staat voor Propylene Glycol en de afkorting VG staat weer voor Vegetal Glycerin. De stof PG is de sterkste smaakdrager van de twee en zorgt voor de kriebel in je keel.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Meer weten over e-liquid? Heb je nog vragen over e-liquids? Of heb je vragen over jouw e-sigaret? Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen!

Getagd: