Pinky Vape

De stof PG zorgt vooral voor de kriebel in de keel en VG voor de hoeveelheid damp. Een e-liquid is de vloeistof die wordt gebruikt in een elektronische sigaret, ook wel e-sigaret genoemd.

E-liquid Van Millers

Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10 Winkelbeoordelingen van onze klanten Hieronder vind je al onze e-liquids. Verkrijgbaar in verschillende smaken en verschillende PG en VG samenstellingen. De basisstoffen van een e-liquid zijn PG en VG.

Drip Hacks – Raspberry Doughnut 250ml

Standaard Nieuwste producten Laagste prijs Hoogste prijs Naam oplopend Naam aflopend De gewenste hoeveelheid is niet meer beschikbaar Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn. Voor 22:00 uur besteld, volgende dag geleverd

E-Liquids worden met de dag gekker. Bekijk ons assortiment met meer dan 70+ merken voor alleen de e-liquids. De bekendste en nieuwste liquids vindt u bij ons. Standaard Hoogste prijs Naam oplopend Naam aflopend E-liquids geschikt voor:

E-liquids zijn er in verschillende samenstelling, van verschillende merken in verschillende smaken. Zo hebben wij meer dan 450 verschillende smaken in ons assortiment. Zoals hierboven al genoemd hebben we e-liquids in verschillende samenstelling. Een e-liquid bestaat in de foundation namelijk uit de grondstoffen PG en VG.

Batterij/ Opladers Batterij/ Opladers Wicks ” Katoen” Wicks ” Katoen” Alle Wicks ” Katoen” Bekijk winkelwagen Bestellen | Online Bestellen | Mr-Joy

Millers Juice Silverline Menthol

E-liquid Merken E-liquid Merken Alle E-liquid Merken E-liquids geschikt voor: E-liquids geschikt voor: Alle E-liquids geschikt voor:

Getagd: