Groothandel Blended Vapes Juice Co

Bezoek een van onze winkels! Email ons naar: [e mail protected] KLANTEN BEOORDELEN ONS MET U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

De High Van E-liquid

De PG en VG zijn de zogenaamde draagvloeistoffen voor de e sigaret vloeistof. In de PG worden de nicotine en de smaakstoffen opgelost. Omdat PG van zichzelf nogal rauw is voor de keel wordt de e sigaret vloeistof aangelengd met VG. VG is zachter voor de keel en ietwat zoet van smaak. Tevens is VG wat stroperiger waardoor de vloeistof e sigaret ook wat stroperiger wordt.

Hoeveel nicotine voor in mijn e liquid kopen? Ook op het gebied van de hoeveelheid nicotine kennen we enkele grote verschillen tussen de various soorten producten. Het is mogelijk om te kiezen voor de nicotine vrij e-liquid. Deze e-liquid bevat dan ook echt helemaal geen enkele mg aan nicotine. Mensen die de overstap maken van normaal roken kunnen e liquid kopen waar wel nicotine in zit.

Irish Cream Coffee 50ml – Blended Vapes

We noemen e sigaret vloeistof ook wel e-liquid. De e sigaret vloeistof gaat in je elektrische sigaret. Deze e sigaret vloeistof bevat de smaakstoffen, PG, VG en eventueel nicotine.

Op die manier kunnen zij eenvoudig afbouwen. Het is mogelijk om e liquid te bestellen tot op 20 mg nicotine. Een groot voordeel bij e liquid kopen is dat je ontzettend veel keuze hebt uit de verschillende soorten smaakjes. De smaakjes komen er echt in alle mogelijke soorten. Mensen die het leuk vinden om te experimenteren kunnen kiezen voor de zoetere smaken zoals vanille of banaan.

Millers Juice Silverline Menthol

Wil je het iets simpeler houden dan zijn er ook genoeg flesje e-liquid met mentholsmaak. Tabaksmaak is ook een optie voor de e liquid, dit is voor de vaste rokers een uitstekende manier om de overstap makkelijker te maken. Zo wordt de stap tussen sigaretten en de elektrische sigaret wat minder groot dan normaal.

Getagd: / / /