E Liquid Kopen In Belgie

Wat ook een aangename smaak geeft, is de combinatie van bessen met dessert aroma’s of munt aroma’s. Wij raden aan regelmatig nieuwe aroma’s uit te proberen, zodat u op zoek kan gaan naar uw eigen favoriete smaak.

Ja Nee Meer over cookies » Draagbare vaporizer Kleine vaporizers die je makkelijk kunt meenemen! Tafel vaporizer Deze vaporizers laat je liever thuis staan!

E-liquid Van Millers

Mengverhouding (share aroma dat je in je liquid doet) is afhankelijk van je eigen smaak en merk van het aroma. In het algemeen gebruiken de meeste dampers een verhouding tussen de 5% en 20% aroma. U kan kiezen om een enkel aroma te gebruiken of een combinatie/mengsel van verschillende aroma’s. Een paar van onze persoonlijke favorietjes: fruit gemengd met bessen, of bijvoorbeeld appel met druif of kiwi met aarbei.

Irish Cream Coffee 50ml – Blended Vapes

Indien u nicotine wenst toe te voegen aan e-liquid, maakt u het beste gebruik van nicotine boosters. Gezien het feit dat het on-line verkopen van nicotine houdende vloeistoffen bij wet verboden is, mogen wij deze helaas niet verkopen through onze webshop. Uiteraard bieden wij deze wel aan in onze fysieke vape-retailers te Bornem, Dendermonde, Ternat of Hamme; Altijd welkom! Wij wensen u alvast een aangename en smakelijke dampervaring ! Nieuw: Aroma-Company & Vape-Company zijn vanaf heden ook verdeler van Facemsk.

Ben je op zoek naar een leuke & praktische manier tegen koude & andere weerelementen? Probeer dan zeker de Faceshield van Facemsk! Aroma-Company, De Belgische webshop voor al jouw vape-aroma’s. beoordelingen op Webshop Keurmerk Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren.

Getagd: / /