Millers Juice

De High Van E-liquid

Dit is dan ook een goedkopere en meer voorkomende vorm van vaporizen. Jammer genoeg verhoogt het directe contact met ’t plantmateriaal het risico op verbranding. Hierdoor kan er ook verbrandingsrook ontstaan in plaats van damp.

Concentraten (olie, wax of BHO) vragen bijvoorbeeld om een veel hogere temperatuur dan gedroogde wiettoppen. Let dus goed op de mogelijkheden om de temperatuur te regelen bij het aanschaffen van een verdamper. Tafel-verdampers neem je niet zo makkelijk mee, maar kunnen vaak een stuk meer dan draagbare apparaten. Het verhittingselement van een vaporizer heeft veel invloed op de hele ervaring. Bepaalde verwarmingsmechanismen zijn ook gezonder dan anderen.

Bij convectie-hitte wordt het plantmateriaal oblique verwarmd. Warme lucht smelt de hars van de cannabis waardoor een smakelijke damp vrijkomt. Dit in tegenstelling tot conductie-warmte waarbij het plantmateriaal wordt verhit door direct contact met het warmte-factor.

Getagd: /